Kratke filmske vesti – 08.06.2012.

– Izašli prva slika i trailer iz novog Diznijevog filma “Wreck it Ralph”. Priča prati heroja negativca iz arkadne video igre, kome je dosadilo da bude loš. Radnja deluje interesantno, za promenu, nema više princeze koja će na kraju biti spašena od strane žabe princa. Glasove je pozajmila odlična glumačka ekipa na čelu sa John C. Reilly-em. Da li još nekom devojčica na kraju trailera liči na onu malu iz Despicable Me, što kaže: “It’s so fluffy I’m gonnaaaa dieee!”?

– Prvi snimci “Jadnika” Viktora Igoa, oduzimaju dah. Glavne uloge tumače: Hugh Jackman, Russell Crowe i Anne Hathaway. Film je režirao do pre dve godine relativno nepoznati režiser koji se proslavio “Kraljevim govorom.” Ako se može suditi po traileru, ovo je jedan od onih filmova koji će na kraju godine pokupiti gomilu oskara, zasluženo…

– U novom Tarantinovom filmu “Django unchained”, radnja će pratiti neobičan duo. Crnca ( Jamie Foxx) i lovca na ucenjene glave (Cristoph Waltz – proslavio se u Tarantinovom filmu Inglorious basterds) , u doba robovlasništva. Robovlasnika tumači Leonardo Di Caprio koji u svom posedu, bukvalno, ima Djangovu ženu… Pogledajte urnebesni trailer koji govori više od mojih reči.

Advertisements
This entry was posted in Filmovi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s